Luba Uitzendbureau

Assistent Service Center Manager

  • Vacature
  • Noord-Holland
Amsterdam
18 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Deze ambitieuze organisatie is onderdeel van de Michelin groep en één van de grotere spelers in de automotive branche. Met meer dan 90 vestigingen zijn zij geen kleine speler meer op de markt. Voor de vestiging in Amsterdam zoeken zij een Assistent Manager die de klanten veilig de weg op laat gaan, het team als geen ander weet te motiveren en de manager kan vervangen bij afwezigheid.

Naast het ondersteunen van de vestigingsmanager bij de dagelijkse gang van zaken, ben jij verantwoordelijk voor het maken van een duidelijke en overzichtelijke planning voor de werkzaamheden in de werkplaats. Ook fungeer jij als aanspreekpunt voor de klanten. Door jouw empathie en inlevingsvermogen kom jij met een eerlijk en passend advies voor de klant. Op deze manier zorg jij voor een win win situatie, want jij weet als geen ander dat een tevreden klant terugkomt. Jouw passie voor de automotive branche reikt verder dan alleen de klanten, daarom vind jij het ook niet erg om bij te springen in de werkplaats als dit nodig is. Aan het einde van de dag zorg jij samen met het team dat de klanten zijn geholpen en alles er weer netjes uitziet voor de volgende dag. Bij afwezigheid van de manager zorg jij voor een goede vervanging. Maar met jouw leidinggevende capaciteiten is dit geen probleem. Je weet mensen te motiveren, aan te sturen en problemen in de kiem te smoren met een open en eerlijk gesprek.

Naast bovenstaande kan er ook een beroep op jou worden gedaan voor de bereikbaarheidsdienst. Dit is een periodiek schema en betreft een 24 uurs pechservice. Hiervoor moet je in bezit zijn van een rijbewijs B en binnen een straal van 30km wonen. Op deze manier kunnen klanten met pech snel weer op weg worden geholpen. Natuurlijk staat hier een vergoeding tegenover.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is de grootste en één van de belangrijkste Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. De expertise van dit bedrijf is sterk verankert in de truck markt. Zij staan er om bekend om maatwerk te leveren en is met uitstek de betrouwbare bandenpartner voor organisaties met 1 tot meer dan 1000 voertuigen. Zij bedienen particulieren, leasemaatschappijen, vrachtwagenparken, landbouw- en industrieklanten en zijn aanwezig in 17 Europese landen met ruim 2300 garages. In Nederland zijn zij aanwezig met ruim 100 garages en zo?n 150 mobiele units (bandenbussen, pechservicetrucks, mobiele uitlijners).

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau