Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie van assemblage medewerker kom jij met jouw technische vaardigheden tot het perfecte product. Dagelijks ben je bezig met het onderhouden en voorbereiden van de productiemallen. Je bent bezig met het machinaal afwerken van producten met werkzaamheden als, slijpen, boren, polijsten, frezen en schuren. Verder ben je bezig met verwerkingsprocessen als verlijmen, reparaties en testen op kwaliteit uitvoeren. Je let actief op de kwaliteit van het product tijdens het productieproces. Tenslotte assembleer je de diverse onderdelen en voor je materialen aan en af.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het vervaardigen van met vezel versterkte producten. Zij ontwikkelen en produceren deze in opdracht en in nauw overleg met hun klanten. Een voorbeeld is het produceren van de mantels voor MRI scanners. Naast de vele medische toepassingen wordt er ook voor de voor de top van de zeil en autosport geproduceerd. Klant specifieke aanvragen zijn de norm, elke opdracht is een nieuwe uitdaging op hoog niveau.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau