Luba Uitzendbureau

Onderhoudsmonteur/Servicemonteur

  • Vacature
  • Noord-Holland
Velserbroek
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In de winterperiode ven je bezig met het oplossen van storingen aan cv-ketels. In de warmere maanden houd jij je vooral bezig met periodiek onderhoud aan verschillende cv-ketel installaties door Noord-Holland. Dit doe jij niet alleen, samen met 40 andere collega?s zorg je dat deze cv-ketels weer in tiptop conditie verkeren. Vanuit de werkgever wordt jij voorzien van een bedrijfsauto en de benodigde gereedschappen, zodat je jouw werk goed kunt uitvoeren. Omdat je dagelijks bij verschillende huishoudens over de vloer komt, weet je als geen ander, dat je het visitekaartje bent van de organisatie. Als je klaar bent met de klus zorg je dat je alles netjes achterlaat. Een servicegerichte en klantvriendelijke houding komt voor jou als vanzelfsprekend.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is eind jaren ?60 opgericht als coöperatieve vereniging. Het initiatief daarvoor werd genomen door de toenmalige directie van de organisatie in Beverwijk en enkele lokale installatiebedrijven. In 1992 werd het werkgebied van de organisatie sterk vergroot en kwamen de gebieden Haarlem en omstreken erbij. In zijn huidige vorm is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in regio Kennemerland met verschillende steunpunten in IJmuiden, Heemskerk en Hoofddorp. In het bedrijf zit een gemotiveerd team met 43 collega monteurs in een platte, no-nonsense organisatie. ze hebben regelmatige borrels, BBQ?s en andere teamactiviteiten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau