Luba Uitzendbureau

Medewerker Kwaliteitsborging

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij ondersteunt het kwaliteitsborging team en werkt mee aan een zo hoog mogelijke kwaliteit op het gebeid van milieu en een gezonde en veilige werkomgeving. Jij maakt gebruik van jouw kennis en technisch inzicht bij het ondersteunen van de kwaliteitsafdeling. Jij zorgt voor administratieve zaken binnen de afdeling. Door jouw tactvolle manier van werken kan jij de mensen mee krijgen. Je bent regelmatig bezig bevindingen uit te leggen en activiteiten te ondernemen om effectiviteit van de organisatie te bevorderen. Samen streef je met de organisatie op een veilige en goede manier naar elke dag een stap beter.

Concreet breng je bezoeken aan de fabriek om controles uit te voeren op de verschillende werkplekken. Je controleert en publiceert documentatie voor de productie. Je genereert product certificaten en voert de registratie. Je controleert in en uit gaande producten en materialen. Je registreert afwijkingen, ongevallen en bijna-ongevallen. Tenslotte ondersteun je waar nodig het kalibratie proces op verschillende afdelingen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het vervaardigen van met vezel versterkte producten. Zij ontwikkelen en produceren deze in opdracht en in nauw overleg met hun klanten. Een voorbeeld is het produceren van de mantels voor MRI scanners. Naast de vele medische toepassingen wordt er ook voor de voor de top van de zeil en autosport geproduceerd. Klant specifieke aanvragen zijn de norm, elke opdracht is een nieuwe uitdaging op hoog niveau.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau