Luba Uitzendbureau

Hulpmonteur

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als hulpmonteur ga jij samen aan de slag met de eigenaar van het bedrijf. Het grote voordeel hiervan is dat jij 1 op 1 begeleiding krijgt en het vak op deze manier kan leren. Je wordt opgehaald op een afgesproken locatie of rijdt zelf naar de klus toe. Eenmaal bij de klus aangekomen ga jij je bezighouden met de montage van systeemplafonds, systeemwanden, glazen wanden, tapijt, marmoleum en vloeren. Je komt bij klanten over de vloer. Daarom is het belangrijk dat je representatief en communicatief vaardig bent. Afhankelijk van je ervaring ga je verschillende werkzaamheden uitvoeren zoals gipsplaten sjouwen, profielen zagen en glaswanden zetten. Heb je nog geen ervaring? Dit is geen enkel probleem. Als jij gemotiveerd bent en het vak wil leren kom jij zeker in aanmerking. Wel is het is belangrijk dat je technisch inzicht hebt en handig bent.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een jong dynamisch bedrijf met jaren lange ervaring in de afbouw sector. Zij zijn gespecialiseerd in de afbouw en kunnen een totaalpakket aanbieden aan de klant, zoals systeemplafonds, systeemwanden, glazen wanden, tapijt, marmoleum, pvc stroken vloeren, raambekleding en ga zo maar door.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau