Consolid

Teamleider Veiligheid & Service

Details van de functie

Logo Een reis met het Openbaar Vervoer moet niet alleen prettig en gemakkelijk zijn, maar ook veilig. Om die veiligheid te kunnen garanderen, zijn servicegerichte collega?s hard nodig. Als teamleider Veiligheid & Service geef sturing aan circa 30-40 medewerkers, waaronder BOA?s, toezichthouders en camera-observanten. Je bent in het bezit van een BOA bevoegdheid of eventueel bereid deze te halen. Van het station tot in de trein, bus en tram; als teamleider Veiligheid & Service ben jij waar mensen je nodig hebben. Dat maakt deze baan extra bijzonder! Zodat je medewerkers optimaal kan coachen in hun werk.

Je start je werkdag vanuit de nieuwe locatie van Qbuzz in Utrecht Westraven. Hier maak je je klaar voor de dag en verdeelt de taken in jouw team. Jullie vertrekken naar de eerste halte op lijn 34, helpen de wachtende passagiers nog een handje en groeten de buschauffeur. Controle geslaagd en geen bijzonderheden. Dan volgt er een melding dat er wat ongeregeldheden zijn op het station, jullie gaan hierheen en vanuit jouw eigen kracht de-escaleer je de situatie. Ondertussen zie je iemand zoekend kijken, je vraagt uiteraard of je kan helpen en helpt de passagier de juiste richting op voor vervolg van de reis. Je werkt in wisselende diensten, zodat je iedereen in jouw team kan ondersteunen onderweg. De functie betreft een geüniformeerde rol, je werkt mee met jouw collega?s. Daarnaast worden jouw dagelijkse werkzaamheden aangevuld met een aantal taken binnen op het kantoor van Qbuzz, de verdeling tussen praktisch- en kantoorwerk is ongeveer 70% buiten en 30% binnen.

Als Teammanager Service en Veiligheid bij Qbuzz breng jij van nature een positieve sfeer mee, trek je mensen aan en ben je benaderbaar, je kan goed omgaan met weerstand op een klantvriendelijke manier. Jouw omgeving ziet jou als een charismatische persoonlijkheid met een natuurlijk overwicht en het type die in moeilijke situaties het hoofd koel houdt, iemand die gemakkelijk de leiding neemt in iedere situatie.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een salaris tussen EUR3370,54, - en EUR4761,16, - bruto per maand op basis van 40 uur;
  • Kans op overname door de opdrachtgever;
  • Uitdagende baan waarbij jezelf kan ontwikkelen;
  • Veel vrijheid om je werk naar eigen wens in te vullen;
  • 25 verlof dagen op basis van 40 uur;
  • Een maandsalaris aan vakantiegeld;
  • Reiskosten vergoeding Conform Cao Openbaar Vervoer;
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid