Consolid

Horeca Bakwagenchauffeur

Details van de functie

Logo Voor onze opdrachtgever zijn wij van Consolid per direct op zoek naar bakwagen chauffeurs die graag het team van Bidfood willen versterken.
Als horeca groothandel hebben zij de focus op de professionele foodwereld. Van zorginstelling tot kantine, van cateraar tot cafetaria en van restaurants tot hotels.

Als je het leuk vind om veel in contact te zijn met klanten dan past deze functie goed bij jou. Er wordt van jou verwacht dat jij het gezicht bent van het bedrijf. De wensen van de klanten staan hoog in het vaandel en het werk is zeer uitdagend omdat geen dag hetzelfde is.

Je start dagelijks tussen 05.00 uur en 07.00 uur in de ochtend. Op de standplaats laad je de producten die afgeleverd moeten worden bij de afnemers. Voordat je op pad gaat controleer je altijd of je alle producten in de juiste hoeveelheid en kwaliteit hebt ontvangen. Je bezoekt diverse locaties van kleinere gemeentes in de omgeving of het centrum van een grote stad.

Na een fijne werkdag ga je met een voldaan gevoel naar huis, veelal tussen 16.00 uur en 17.00 uur. In de meeste gevallen ben je op tijd klaar om nog lekker mee te genieten van het avondeten thuis. Het kan voorkomen dat er vertraging ontstaat op je route door bijvoorbeeld file, dan wordt er uiteraard wel van je verwacht dat je jouw rit netjes afmaakt (ook wanneer dit na 17.00 uur is). Natuurlijk wordt er ten alle tijden rekening gehouden met de rij- en rusttijden. Ondanks de hulpmiddelen moet je wel rekening houden met fysiek zwaar werk.

De functie die beschreven wordt in deze vacature is een fulltime functie. Je werkt standaard op maandag tot en met vrijdag. Zo nu en dan werk je op zaterdag (een keer in de vier weken, meer mag altijd).

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent voor deze vacature? Reageer dan direct voordat iemand anders je voor is! Dit kan je doen door op de groene button "solliciteer direct" te klikken of door een Whatsapp te sturen naar [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden
  • Bruto maandloon incl. toeslagen tussen de EUR2306,- (o.b.v. 36 uur) en EUR2626,- (o.b.v. 40 uur);
  • Een keer per vier weken werken op zaterdag, meer mag altijd;
  • Reiskosten vergoeding o.b.v. staffelregeling
  • 8,33% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen om te gebruiken
  • Goede pensioenregeling
  • Gratis nascholing code 95
  • Opleidingsmogelijkheden (denk aan het behalen van een rijbewijs CE)
  • Persoonlijke aandacht
  • Een fijne werksfeer
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid