Luba Uitzendbureau

Monitoring Assistent

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam
26 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor jouw nieuwe werkgever zijn wij op zoek naar een Monitoring Assistant. In deze functie word je dagelijks begeleid door een leidinggevende en tegelijkertijd opgeleid om diverse werkzaamheden aan reefer containers uit te voeren. Zij zoeken een iemand die precies en handig kan sleutelen, zo word jij betrokken bij het aansluiten van reefer containers, het regelmatig controleren van de temperatuur instellingen. Het doel hiervan is dat er geen lading verloren zal gaan. Ook zal je diverse (kleine) reparaties uitvoeren aan de containers, daarnaast zal je diverse andere dagelijkse werkzaamheden hebben, onder goede begeleiding.

Bij deze werkgever stimuleren zij het om jezelf altijd te blijven ontwikkelen, zo is er de mogelijkheid om door te groeien naar een functie als Monitoring Engineer. Bij goed functioneren kom je hiervoor in aanmerking.

Over het bedrijf

Deze organisatie is al jaren een grote speler in hun vakgebied. Zij richten zich op de handling en het controleren van beladen containers. Zij zorgen ervoor dat reefer containers altijd in uitstekende staat verkeren en klaar zijn voor hun volgende bestemming.

Binnen deze organisatie hangt een ontspannen sfeer waar er hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor een grapje onderling. Zelfontwikkeling hebben zij hoog in het vaandel staan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau