Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker kozijnen

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
18 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat dag in dag uit maatwerk leveren. Elk product dat jullie afleveren is weer uniek en daardoor is jouw werk nooit hetzelfde. Bij deze afwisselende baan ga je kunststof kozijnen produceren. Jij komt te werken op de afdeling voor-montage. Hier worden de eerste delen van de profielen op maat gezaagd, geschuurd en gelabeld. Dit met het doel dat de basis voor het profiel goed is en door kan naar de volgende afdeling. Door jouw technische inzicht pak jij deze werkzaamheden snel op. Je weet hoe een zaag werkt en hoe je producten moet aftekenen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een toonaangevende producent van kunststof kozijnen en levert een uitgebreid profiel- en kleurenprogramma aan de zakelijke markt. Bij hen kun je terecht voor de beste en de mooiste kunststof kozijnen die je je maar voor kan stellen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dit zie je ook terug in het product. Van A tot Z staat service centraal en alles wordt op maat gemaakt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau