Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Limburg
Veghel
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat samen met een team van 4 man verschillende constructies assembleren en opbouwen. Denk aan serres, veranda's, ramen en deuren in de breedste zin van het woord! ieder ontwerp is echt uniek dus geen een dag is hetzelfde voor jou. Wil je ook op locatie mee? Dat is altijd bespreekbaar.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een Brabantse, moderne familiebedrijf en dat voel je gelijk als je binnenkomt. Zo heb je in eerste instantie een showroom waarin diverse serres en veranda's opgesteld staan. Jouw mening telt! Dus als je een dosis creativiteit met een beetje pit en humor bezit kun je altijd meepraten over ontwerpen voor de klanten. Het team bestaat uit 17 man en ze willen niet te snel uitbreiden omdat het belangrijk is dat het familiegevoel echt blijft bestaan. Zo organiseren ze jaarlijks barbecues, voetbaltoernooien en uiteraard vrijdagmiddagborrels!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau