Consolid

Magazijn Medewerker Bidfood

Details van de functie

Logo Wanneer je bij onze klant Bidfood aan de slag gaat als orderpicker word je uiteraard eerst op een correcte manier ingewerkt, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt.

Bij Bidfood verzamelen ze de orders door middel van een voicepicking-systeem. Door gebruik te maken van een headset hoor je precies welke producten je moet pakken in het magazijn en op welke plek de producten liggen in het magazijn. Vervolgens zorg je ervoor dat de producten belanden op een rolcontainer. Het is belangrijk dat jij het leuk vind om fysiek werk te doen omdat de producten wel 2 tot 25 kg kunnen wegen! Er zijn belangrijke richtlijnen voor het stapelen van de producten die je moet volgen.

Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat de orders worden gecontroleerd, ben je scherp op het signaleren van afwijkingen en los je problemen op die kunnen ontstaan. Uiteindelijk, wanneer de bestelling compleet is, zorg je ervoor dat de rolcontainer bij het laadpunt belandt. Tot slot worden de bestellingen bij de klant afgeleverd en zorg je voor tevredenheid bij de klant!

Het is de bedoeling dat je in ploegen gaat werken. De werktijden zijn:
  • 06:00 uur tot 15:00 uur
  • 11:00 uur tot 20:00 uur
  • 20:00 uur tot 05:00 uur

In overleg is het mogelijk om voor een van deze tijden te kiezen. Helaas is het niet mogelijk om alleen te kiezen voor de dienst van 20:00 uur tot 05:00 uur. Als je uiteindelijk bij een team terecht komt zal je voornamelijk met dit team ingepland worden, maar hier kan natuurlijk wel eens vanaf geweken worden. Op deze manier kan je wel een band opbouwen met je team!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zou je het liefst gelijk beginnen? Pak dan direct je kans! Je kan ons ook bereiken via whatsapp op [klik hier voor het telefoonnummer]

Arbeidsvoorwaarden
  • Een bruto uurloon van EUR12,34 wanneer je 21 jaar en ouder bent
  • Fijne werkomgeving waar hard werken en gezelligheid centraal staan
  • De mogelijkheid om van maandag tot vrijdag fulltime aan de slag te gaan (40 uur per week)
  • 8,33% aan vakantiegeld
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde, zoals 25 vakantiedagen en 100 online trainingen
  • Werk waarbij je zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan
  • Persoonlijke aandacht

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid