Luba Uitzendbureau

Machine operator

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat aan de slag met stekjes van een lisianthus. Jij bent de laatste die deze stekjes aanraakt voordat ze naar kwekerijen verstuurd worden. Je hebt een kar staan met volle trays. Deze trays zet vervolgens je in de machine. Met behulp van de machine en van een computer verdeeld de machine a.d.h.v. foto's de stekjes over nieuwe trays op basis van grootte. Dit is vooraf door jou al ingesteld. Zodra de gesorteerde trays uit de machine komen loop je deze nogmaals door om ervoor te zorgen dat er alleen maar stekjes van kwaliteit over blijven. Vervolgens plak je op de tray een sticker en zet je de tray op de lopende band zodat deze besprayd en vervoerd kunnen worden.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is marktleider op het gebied van de selectie en opkweek van jonge lisianthusplanten. Het Rijnsburgse familiebedrijf streeft naar voortdurende verbetering en innovatie en naar een perfecte kwaliteit, het jaar rond. Dit doen ze in nauwe samenwerking met binnen- en buitenlandse lisianthuskwekers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau