Luba Uitzendbureau

operator food

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Velsen
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen deze functie krijg jij de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen. Door te werken en te leren kan jij doorgroeien van Operator I naar Operator II en Operator III met een erkend diploma. Als operator krijg jij met heel veel randzaken te maken en heb je tegelijkertijd veel uitvoerende taken. Ook zorg jij ervoor dat de productiemedewerkers altijd wat te doen hebben. Maar wat ga jij doen? Het controleren van de juiste grondstoffen, ombouwen van de productielijn, instellen en gebruiksklaar maken van de apparatuur, het bewaken van het verloop van de processen, uitvoeren van kwaliteitscontroles, storingen verhelpen, reinigen en gebruikersonderhoud waarborgen en aantallen vastleggen en verantwoording afleggen aan jouw meerdere.

Ben jij benieuwd wat de grootste verschillen zijn tussen Operator I, II en III? Het verschil van operator I naar operator II is ook het ombouwen van de productielijn. En het verschil van operator II naar III is het instellen van apparatuur en aanwijzingen geven aan collega?s waarin je ook een leidinggevende rol krijgt.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groot productiebedrijf waar kwaliteit erg belangrijk is. Naast machinaal werk gebeurt er nog veel met de hand. Hierin onderscheid dit bedrijf zich van andere distributie slagerijen.
Elke dag worden de producten geleverd aan diverse supermarkten door Nederland. Gezondheid, veiligheid en loopbaan staat hoog in het vaandel. Dit doen ze door middel van vers fruit op de locatie, opleidingen en een sociale en fysieke werkomgeving.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau