Luba Uitzendbureau

Logistiek co÷rdinator snijbloemen

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Co÷rdinator Logistiek ben jij verantwoordelijk voor het soepele verloop van de interne en externe logistiek en middelen. Als je aankomt op je werk start de dag met het voorbereiden van de productie. Met de teamleiders neem je door wat er die dag geproduceerd moet worden. Jij deelt de handel in op de juiste lijnen en zorgt ervoor dat de aanvragen van de klanten op tijd op transport gaat. Met het doornemen van de planning stuur jij het team aan op de KPI's die behaald moeten worden. Jij steekt net zoals je teamleider af en toe de handen uit de mouwen en helpt bij het orderpicken en het opbouwen van de karren. In deze functie zal je dus ook net zoals ieder ander meehelpen op de vloer. Je mag de teamleider ondersteunen en je stuurt en in- en outbound team aan. Jij zorgt voor een efficiŰnte productie waarbij jij alle facetten goed in de gaten weet te houden. Dagelijks worden er ladingen gesorteerd uit binnengekomen vliegtuigplaten. Er horen ook een paar administratieve handelingen bij zoals het uitvoeren en wijzigen van correcties op bestellingen en contact met de transporteurs.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is al meer dan 30 jaar actief in de import en productie van unieke zomerbloemen. Zij leveren het hele jaar kleur aan de wereld met het assortiment snijbloemen en daar zijn ze trots op! De organisatie is volop in ontwikkeling en daarbij staan innovatie, productie en marketing van de exclusieve snijbloemen centraal. Jouw nieuwe werkgever werkt in een hecht team waar vertrouwen en waardering telt. Er heerst een informele werksfeer. Jouw nieuwe werkgever wil heel graag een zelfsturend team, daarvoor zetten ze veel in op talent en ontwikkeling van hun medewerkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau