Luba Uitzendbureau

Warehouse medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een opdrachtgever in Vlaardingen, Vondelingenplaat zijn wij opzoek naar een allround medewerker warehouse. Vanaf september zal onze opdrachtgever het team gaan uitbreiden met niet 1 maar 2 warehousemedewerkers.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het opslaan, overslag en het transporteren van ladingen. Jij gaat er samen met je collega's voor zorgen dat inkomende en uitgaande vrachtwagens geladen en gelost worden met de hand en met de heftruck. Het is een pre wanneer je in het bezit bent van een heftruckcertificaat en ervaring hebt maar dit is geen vereiste. Jij gaat je voornamelijk bezighouden met laden, lossen en stapelen van de goederen en het op orde houden van de warehouse.

Werkervaring en opleiding is voor jouw nieuwe werkgever niet relevant zolang je maar een goede mentaliteit hebt en niet vies bent van hard werken. Jouw werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot en met 17:00.

Zie jij jezelf werken in een nieuwe organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling maar jij al wel bezit over een goede werk mentaliteit? Reageer dan op de vacature en wie weet start jij in september aan een nieuwe uitdaging.

Over het bedrijf

Dit bedrijf gelokaliseerd op de Vondelingenplaat is gespecialiseerd in het kort- en langdurig opslaan, overslag en transporten van goederen. Daarnaast regelen zij alle douaneformaliteiten en weten zij altijd een oplossing te vinden voor gecompliceerde los- en laadwerkzaamheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau