Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor jouw nieuwe werkgever zijn wij per direct op zoek naar een fulltime allround magazijnmedewerker. Binnen deze functie krijg jij de kans om je echt te ontwikkelen tot een allround magazijnmedewerker. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederenstroom. Het ene moment ben je orders aan het picken en het volgende moment ben je containers aan het laden/lossen, hierna zet je pallets weg op de heftruck. Verder sta je dagelijks in contact met vervoersbedrijven, leveranciers en andere collega's. Met jouw positieve houding en mentaliteit sta jij altijd klaar voor hun klanten.

Het is belangrijk dat jij in het bezit bent van je rijbewijs-b en eigen vervoer in verband met de bereikbaarheid van de locatie. Verder is het belangrijk dat jij bereid bent om (in het begin) in ploegendiensten te werken. De ploegen zijn zo ingedeeld i.v.m. met covid-19. Werktijden zijn: 06:00-14:15 / 15:00-23:00).

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een groot begrip in de Rotterdamse haven en ver daarbuiten. De kern van deze organisatie is het ervoor zorgen dat reefer containers altijd in uitstekende staat verkeren. Het gaat hierbij om dagelijks onderhoud, elektronica reparaties van de containers als het monitoren van beladen containers. De locatie waar jij komt te werken is gevestigd op de Maasvlakte. Zij hebben een als een echt Rotterdams bedrijf een handen uit de mouwen mentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau