Luba Uitzendbureau

Vulploegmedewerker AGF

Details van de functie

Logo Over de functie

Op deze groente en fruit (AGF) afdeling voel jij je als een vis in het water. Je hebt kennis van verschillende soorten groente en fruit, maar jouw toekomstige werkgever gaat ook zorgen dat jouw productkennis vergroot wordt, maar in de basis heb je wl affiniteit met en kennis van AGF-producten. Als medewerker AGF start je tussen 17.00-19.00uur en werk je de avond en begin van de nacht door tot maximaal 04.00uur. Met een leuke collega aan je zij en een mooie werkomgeving zorg jij ervoor dat de afdeling gevuld en representatie blijft! Je begrijpt als geen ander dat in een representatieve afdeling van groot belang is en hyginisch werken erg belangrijk is omdat je met voeding werkt. De omgeving waar je werkt is daarom ook gekoeld. Je vult de schappen aan, doet kwaliteitscontroles en geef je klanten advies.

Over het bedrijf

Deze mooie groothandel ontvangt dagelijks vele bestellingen van klanten die inkopen doen voor hun horecabedrijven f deze klanten komen persoonlijk langs om hun producten in te kopen. Het is daarom ook een mooie en representatieve werkomgeving met een prettig en servicegerichte werksfeer. Ze bieden hun klanten graag een beleving en jij als medewerker bent daarin een belangrijk onderdeel. Mensen die hier werken zijn trots op hun werk en product en delen dit graag met de klanten. Food, non-food en keukenapparatuur onder 1 dak! De locatie is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met OV en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Innovatie en service staan hoog in het vaandel en jij gaat als hun nieuwe medewerker daaraan bijdragen. Samenwerken is cruciaal voor de kwaliteit en klantbeleving. Aan de innerlijke mens wordt ook gedacht, dit in de eerste instantie vanwege de ontwikkelingsmogelijkheden, maar zeker niet in de laatste plaats vanwege de goede, VERSE, maaltijden die zij bereiden voor hun medewerkers!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau