Luba Uitzendbureau

Werkplaats timmerman

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een bedrijf in Utrecht zoeken wij een gemotiveerde werkplaatstimmerman. In deze functie houd je je bezig met het fabriceren van op maat oplossingen. Namelijk op maat gemaakte, houten bekistingen die gebruikt worden voor transport. Je werkt op de verpakkingsafdeling. Hier worden grote en kleine machines verpakt en klaargemaakt voor vervoer per boot, vliegtuig, vrachtwagen of trein.

Bij iedere vorm van transport zijn andere zaken van belang. Het is dus belangrijk dat jij weet wat nodig is voor transport per boot, door de lucht of over de weg. Hierbij maken jullie gebruik van de aangeleverde werktekeningen, maar veel mogen jullie ook zelf bedenken. Waar komt de versteviging voor het zwaartepunt, waar zitten de hijspunten? Jullie timmeren houten vloeren voor de kisten en stellingen waar de machines op kunnen rusten.

Een veelzijdige, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid! Er heerst een gezellige sfeer, maar er wordt ook hard doorgewerkt.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een leuk familiebedrijf. Ze zijn een verpakkingsbedrijf met ruim 40 medewerkers. Ze hebben een prachtig groot pand van 10.000m2 in Utrecht. Ze verzorgen de verpakking van goederen van alle soorten en maten. Zo staan er in het magazijn stukken van een productielijn die moeten worden verpakt en verscheept naar landen buiten Europa. Ze maken verpakkingen op maat waar ze met veel dingen rekening moeten houden. Denk aan de grootte, gewicht, zwaartepunt en douanerechten. Ze maken bijna alle maatoplossingen, denk aan houten kisten, vloeren, bokken, pallets en nog veel meer om er voor te zorgen dat de goederen een veilige reis tegemoet gaan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau