Luba Uitzendbureau

Orderpicker / verdeler bloemen

  • Vacature
  • Noord-Holland
De Kwakel
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Per dag worden er wel duizend boeketten gemaakt door jouw nieuwe werkgever. Al deze boeketten komen niet uit de lucht vallen. Als orderpicker (ook wel verdeler genoemd) zorg jij dat alle orders in de koelcel worden gepakt. Van de door jou gepakte bloemen zullen collega's vervolgens boeketten maken. Jij begint de ochtend in de koelcel met het pakken van de bloemen die nodig zijn die dag. In de middag, als het pickproces klaar is, moet de voorraad geteld worden en word je ingezet op alle facetten waar hulp nodig is. Belangrijk is dat je accuraat bent want je geeft de juiste aantallen door.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een belangrijke retailer in bloemen en planten en gevestigd in Aalsmeer. In 2020 zijn er meerdere bedrijven samen gegaan in één. het is hun missie om de grootste retail speler te worden voor bloemen en planten op de internationale markt. op dit moment leveren zij boeketten aan supermarkten door heel Europa. De hele organisatie bestaat uit ongeveer 250 man die allemaal een passie voor de bloemen hebben en samen er iedere dag het beste van maken. Samen werken staat centraal en jouw nieuwe werkgever vind persoonlijke ontwikkeling ook heel belangrijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau