Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker hout

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Son
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker ga je aan de slag bij een gezellige organisatie die gespecialiseerd zijn met het produceren van industriŽle verpakkingen. Je komt te werken in een (h)echt team waar je alle kneepjes van het vak gaat leren. Als productiemedewerker ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk bent voor het gehele productieproces. De werkzaamheden zijn voornamelijk het op maat maken voor de transportdrager en het monteren van de houten producten. Je start met eenvoudige werkzaamheden om alles onder de knie te krijgen. Je takenpakket staat uit het: Monteren en van houten verpakkingen en materialen, schuren van hout, uitvoeren van kwaliteitscontrole op eindproduct en testen van de verpakkingen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een specialist in het maken van diverse soorten verpakkingen voor transport en opslag. Zo gebruiken ze o.a. hout, karton en plaatmateriaal, en zijn materialen zijn van hoogwaardig kwaliteit en voldoen aan diverse keurmerken. Het bedrijf richt zich op ontwerp, proto-bouw, (serie)productie tot het inpakken op locatie. Daarnaast bieden ze ook nog opslag mogelijkheden voor eigen klanten! Het betreft een groot bedrijfscomplex met een modern machinepark, waar de volledige productie in eigen beheer wordt uitgevoerd. Er heerst een open sfeer binnen een klein team aan medewerkers op de werkplaats. Je leert binnen deze organisatie verschillende afdelingen van het bedrijf kennen waardoor je nooit verveeld raakt! Deze opdrachtgever is sterk groeiend waarbij een (h)echt en informeer team centraal staat. Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit staat dan ook hoog in de vaandel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau