Luba Uitzendbureau

Lijnoperator

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij staat aan de machine in de grote productiehal en houdt toezicht op de productie. Het is jouw taak dat jouw lijn soepel en efficiŽnt door blijft lopen. Je vult verpakkingsbenodigdheden op tijd aan en voert kleine reiniging van machineonderdelen uit. Wanneer er een andere hoeveelheid nodig is, stel jij de machine opnieuw af. Steekproefsgewijs check jij de producten op kwaliteit. Op het moment dat er zich een storing voor doet, kijk jij eerst of je dit zelf op kan lossen. Lukt dit niet dan schakel je met de supervisor van de afdeling.

Over het bedrijf

Dit bedrijf ontwikkelt hygiŽnesystemen voor de institutionele markt. Deze systemen bestaan uit producten zoals zeepdispensers en luchtverfrissers en de hiervoor benodigde vullingen. Deze vullingen worden geproduceerd op de vestiging in Hillegom. Deze vestiging maakt deel uit van een internationaal bedrijf met vestigingen in de USA, UK, Taiwan, MaleisiŽ en China.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau