Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Noord-Brabant
's-Hertogenbosch
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator binnen dit bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het produceren van onder andere flyers, folders en handleidingen. Je werkt met de modernste printtechnieken.

De meest voorkomende werkzaamheden zijn:
  • Het werken met print-, couverteer-, snij- en vouwmachines
  • Het instellen van deze machines en het verhelpen van storingen
  • Het verzorgen van het intern transport en het juist afhandelen van de orders

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever helpt andere bedrijven met de klantcommunicatie. Dit verzorgen ze zowel online als offline. De afdeling waar jij komt te werken is de Printing-On-Demand afdeling. Servicegerichtheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Daarnaast staat het teamgevoel centraal, onderling snel schakelen met je afdeling om zo tot een goed resultaat te komen en tevredenheid bij de klant te bereiken zijn de doelen die ze nastreven. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is in meer dan 20 landen aanwezig.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau