Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je ontvangt van de teamleider of leidinggevende een scanner. Op deze scanner staan de producten die je gaat verzamelen. Dat doe je met een scanner. Deze scanner geeft de locatie aan waar het betreffende product ligt. Je stapelt de producten netjes en foutloos op de kar. Natuurlijk help je collega?s wanneer dit nodig is, maar zelfstandig werken is ook erg belangrijk. Wanneer je alle producten hebt verzameld, breng je ze naar de Inpakafdeling en ga jij door met de volgende order. De orders zijn van diverse grote, dit kan zijn voor een hobby taarten bakster, tot bijvoorbeeld de Makro die nieuwe voorraad inkoopt.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een groothandel in bakproducten. Dit familiebedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid en inmiddels een internationaal bedrijf geworden. Er heerst een hele leuke werksfeer waar vanuit een groot magazijn de producten worden verzameld en gereed worden gemaakt voor verzending naar de klant.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau