Luba Uitzendbureau

Checker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Schiphol
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie maak je deel uit van het team Inventory Control. Deze afdeling werkt tussen inbound en outbound en zorgt dat alle voorraad goed staat en klopt. Samen met een team van 5 andere checkers ben je verantwoordelijk voor het handmatig tellen, het checken van de ordernummers en het checken van de kwaliteit. Het is belangrijk dat je secuur en netjes werkt en natuurlijk goed kan tellen. In deze functie wordt er van je verwacht dat je alleen kan werken maar wel goed communiceert met het team. Het werk is redelijk fysiek. Naast het checken word je ook ingezet op andere afdelingen om een handje te helpen en hiervoor heb je een hef/reachtruck certificaat nodig.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag in een 2-ploegendienst. De tijden die daarbij horen zijn van 6.00 uur tot 15.00 uur en van 13.00 tot 22.00.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationale logistieke dienstverlener met locaties over de hele wereld. De producten waar je mee gaat werken zijn onderdelen van computers, zoals batterijen, kabeltjes en harde schijven. Ze hebben verschillende locaties rondom Schiphol-Rijk. Het bedrijf vindt veiligheid op de werkvloer en het welzijn van de medewerkers erg belangrijk. Je komt te werken in een internationaal team dat graag hun gezamenlijke doelen behaald en daarbij goed samen werkt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau