Luba Uitzendbureau

Co÷rdinator binnenkomende goederen

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Co÷rdinator verdeling ben je verantwoordelijk voor deteam verdeling en het orderpick proces. Jij stemt met de afdelingen de openstaande orders af en bepaald de prioriteiten die dag. Je controleert de bloemen en of de juiste bloemen worden gepakt en verwerkt. Jij beheerd de voorraad en maakt de voorraad transacties. In de middag om 16:00 uur uur start jouw dag met het orderpick team en vertel jij wat er die avond moet worden gepakt. Jij beoordeeld tussentijds of de doorvoer van de bloemen goed verloopt en assisteert jouw team bij de orderpick. Je wordt onderdeel van een groot team met drie andere co÷rdinatoren. Je plant met hen de bezetting, houdt zicht op de activiteiten en de benodigde voorraad controles. Belangrijk is dat je het leuk vindt om een team aan te sturen en dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je houdt net zoals iedereen daar van aanpakken en je weet orde te scheppen in de chaos van de dag. De diensten zijn van 16:00 tot 00:00 uur of van 18:00 tot 05:00 uur. Hierover ontvang je uiteraard de toeslagen voor de nacht of avond. De avond- en nachtdiensten worden altijd gepland van oktober tot en met juni. Jij bent er die avond of nacht om te zorgen dat alle huisregels worden nageleefd en het proces van de bloemen niet stil komt te staan. In de zomervakantie wordt er gevraagd of je overdag kan werken in verband met het opvangen van de vakanties.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een belangrijke retailer in bloemen en planten en gevestigd in Aalsmeer. In 2020 zijn er meerdere bedrijven samen gegaan in ÚÚn. Het is hun missie om de grootste retail speler te worden voor bloemen en planten op de internationale markt. Op dit moment leveren zij boeketten aan supermarkten door heel Europa. De hele organisatie bestaat uit ongeveer 250 man die allemaal een passie voor de bloemen hebben en samen er iedere dag het beste van maken. Samen werken staat centraal en jouw nieuwe werkgever vindt persoonlijke ontwikkeling ook heel belangrijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau