Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je werkt in een vijf ploegensysteem in een team dat uit ongeveer 10-15 collega's bestaat, die dagelijks op een veilige manier alle pakketten sorteren. Je rijdt met de elektrische palletwagen door het magazijn en scant de producten met de handscanner. Je zorgt ervoor dat alle producten verzendklaar zijn en dat de retour producten weer op de juiste manier in onze Hub opgeslagen worden.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris.
  • Een informele, dynamische werksfeer en ruimte voor inbreng
  • Allerlei (door) groeimogelijkheden.

Wat wij vragen

  • Je hebt Vmbo-werk- en -denkniveau
  • Je bent een aanpakker en werkt goed onder druk.
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding.
  • Als je in het bezit bent van een heftruck-, reachtruck- of klemtruck-certificaat is dat zeker een pre.

Over het bedrijf

Als full-service bezorgspecialist en verlengstuk van succesvolle bedrijven, vergroot onze klant de waarde van het bestelde product.

onze klant bezorgt, verzorgt en ontzorgt door kostbare producten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. Ze pakken de bestelling uit en monteren en installeren hem vakkundig. Vanzelfsprekend nemen we de verpakking en het oude product mee. Wij noemen dit meer dan bezorgen: bezorging afgestemd op de wensen van uw klant. En daar wordt iederéén blij van!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau