Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Velsen
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever is een productiebedrijf in vlees. Jouw nieuwe werkplek is de uitgifte in Velsen. Er komt heel wat kijken voordat de vleesproducten in de winkels komen te liggen. Jij zult onderdeel van dit proces worden. Je werkt in een team van 5/6 personen.

Uitgifte moet je zien als jouw winkel en jouw domein. Jij zorgt voor jouw voorraad, wat komt jouw winkel in? En wat gaat jouw winkel uit? De planning hiervan is al gemaakt, maar kan gedurende de dag bijgestuurd worden.
Jij zorgt voor de uitgifte van grondstoffen, hierbij denk je aan de technische delen, half fabricaten en verpakkingsmaterialen. Daarnaast check je ook de kwaliteit, zijn er afwijkingen? Dan meld je dit bij jouw leidinggevende. Dit doe je volgens een planning, je plant de tijden, aantallen en locaties. Hierin overleg je nauw met de ontvangst en productie afdelingen. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw winkel op orde blijft. De producten moeten aangevuld worden en jij houd deze werkplek schoon.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groot productiebedrijf waar kwaliteit erg belangrijk is. Naast machinaal werk gebeurt er nog veel met de hand. Hierin onderscheid dit bedrijf zich van andere distributie slagerijen.
Elke dag worden de producten geleverd aan diverse supermarkten door Nederland. Gezondheid, veiligheid en loopbaan staat hoog in het vaandel. Dit doen ze door middel van vers fruit op de locatie, opleidingen en een sociale en fysieke werkomgeving.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau