Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

  • Vacature
  • Gelderland
Zaltbommel
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker kom je te werken op de afdeling Assemblage. Dit team assembleert en installeert mobiele weegsystemen voor handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Jij hebt assembleert kleine mechanische en elektronische onderdelen en doet dit met fijn handgereedschap. Daarnaast verricht je licht mechanische aanpassingen zoals boren slijpen en lassen. Je installeert en regelt de elektronica in op het weegsysteem, verplaatst het chassis en test of het product werkt. Tot slot maak je het weegsysteem gereed voor verzending.

Jij hebt technisch inzicht, bent handig met je handen en bent praktisch ingesteld. Je staat ervoor open om alle producten en productiemethoden te leren kennen. Je houdt van aanpakken en bent in staat om systemen op te tillen en te verplaatsen en gedurende een langere periode staande werkzaamheden uit te voeren. Wij vragen geen specifieke vooropleiding, maar zijn op zoek naar een echte gedreven medewerker die zijn/haar werk graag goed uitvoert. Je beheerst de Nederlandse taal goed en helpt je collega's waar nodig.

Over het bedrijf

Een familiebedrijf dat weegsystemen integreert in handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks produceert en distribueert. Een informele werksfeer en er is altijd tijd voor een grapje of babbeltje, maar samenwerken staat ook hoog in het vaandel. De directrice zit gewoon tussen de mensen te werken, dit zorgt voor een laagdrempelig contact. Intern zijn mensen met verschillende culturen werkzaam en dit bedrijf zegt daarom ook: iedereen zou hier passen, als ze maar hard willen werken!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau