Luba Uitzendbureau

Inpakmedewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Brabant
Tilburg
18 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met een team vakbekwame mensen draag je zorg voor diverse werkzaamheden in de fabriek, zoals het aansturen van de machines en het bewaken van het inpakproces. De werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit het bedienen van inpakmachines(types Multivac en/of Sealpack) en het inpakken van de eindproducten. Alle werkzaamheden voer je uit volgens vastgestelde procedures t.a.v. hygiŽne en veiligheid, waaronder het doen van kwaliteitscontroles en de vastlegging daarvan. Uiteindelijk draait het bij jou om hoe het product de afdeling verlaat! Kortom een veelzijdige functie waar je continue met verschillende werkzaamheden bezig bent.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en behoort tot de snelst groeiende foodbedrijf van Nederland! Bij de twaalf gespecialiseerde productielocaties maken zij vleeswaren en vleesproducten voor de retailers en grossiers in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Afgelopen jaren zijn ze zowel organisch als d.m.v. acquisities sterk gegroeid. Ook voor de komende jaren verwachten ze sterk te blijven groeien, mede door de inzet van bijna 700 collega?s (NL/BE/DE) die dagelijks de lekkerste en kwalitatief allerbeste producten ontwikkelen en maken. Een grote passie voor het mooie product vlees is wat ze delen en dat maakt de producten bijzonder.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau