Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Nieuw Vennep
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken in het magazijn, waar een ambitieus team zich elke dag voor de volle 100% inzet om de orders op tijd te verzenden. Per dag wordt er een eindverantwoordelijke aangesteld die het overzicht behoudt. Als jij goede ideeŽn hebt om het proces te verbeteren, dan is hier voldoende ruimte voor.

Wat ga jij precies doen? Je start in de ochtend met het verzamelen van de orders uit het magazijn. Je scant de goede orders en zorgt dat deze verzendklaar worden gemaakt voordat deze aan het eind van de dag worden opgehaald door de bezorgservice. In de middag ga je retouren verwerken en ruim je de binnengekomen goederen op.

Werktijden zijn van 08:30 - 17:00 uur of van 12:00-20:30 uur. Je werkt van maandag t/m vrijdag en je werkt (in plaats van een doordeweekse dag) ook eventueel op zondag.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een jonge, frisse startup. Zij verkopen telefoonaccessoires, trendartikelen en bijbehorende accessoires. Deze worden vanuit het magazijn in Nieuw-Vennep verzendklaar gemaakt en worden vanuit daar naar de klanten verstuurd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau