Luba Uitzendbureau

Reachtruckchauffeur

Details van de functie

Logo Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van bestellingen. Daarnaast ben je ook bezig met het orderpicken op basis van een lijst, het schoonhouden van het magazijn en andere klussen waarbij extra handen nodig zijn. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag in 2 ploegen. Je werktijden zijn van 6.00 uur tot 15.00 uur. en vanaf 13 uur tot 22.00 uur Je werkt in een team dat graag hun gemeenschappelijke doelen nastreeft en goed samenwerkt.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een van de grootste internationale logistieke dienstverleners ter wereld. Met locaties over de hele wereld zijn ze niet weg te denken uit de logistieke wereld. Zoals al werd benoemd zijn ze verhuist naar een nieuw pand, in dit nieuwe pand is er een duidelijke verdeling gemaakt tussen inbound en outbound wat het werk erg overzichtelijk maakt. Het bedrijf hecht veel belang aan veiligheid op de werkvloer en het welzijn van haar medewerkers. Je werkt in een team dat graag hun gemeenschappelijke doelen nastreeft en goed samenwerkt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau