Luba Uitzendbureau

Orderpicker AGF horeca groothandel

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Delft
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit distributie magazijn bij deze bekende horeca groothandel zou wel eens jouw nieuwe werkplek kunnen zijn. In deze rol ben jij een belangrijke schakel in het logistieke proces van de verse productie (aardappels, groenten en fruit). Met jouw collega's zet jij alle producten op het juiste moment en op de juiste plek klaar. Jij verzamelt alle orders op tijd, zodat de chauffeurs de klanten tijdig kunnen voorzien van hun bestellingen. Je krijgt elke dag te maken met nieuwe orders en nieuwe producten en dat zorgt voor diversiteit in jouw werk. Jij ziet het als een uitdaging om elke bon zorgvuldig en op tijd te verwerken. Tot slot ben jij ook verantwoordelijk voor een kwaliteits- en houdbaarheid controle van de producten.

Het gaat om een flexibele functie van maandag tot en met zaterdag. Je kunt fulltime werken, maar ook parttime in overleg. Ideaal om te combineren met je studie. Je start om 15:00 uur tot 00:00 uur. Ook is het mogelijk om naast je studie flexibel ingezet te worden.

Over het bedrijf

Dit gave bedrijf is een internationale horeca groothandel. Met 18 vestigingen in Nederland en 2 in België bieden zijn een totaal oplossing voor de horeca. In een enthousiast team van chauffeurs en magazijnmedewerkers zorg jij elke dag voor tevreden klanten. Binnen dit bedrijf staat jouw tevredenheid voorop. Een tevreden medewerker betekent immers een tevreden klant. De medewerkers bij dit bedrijf krijgen bijvoorbeeld de vrijheid om zelf hun rooster in te plannen. Kan jij je hierin vinden? Dan is dit dé werkgever voor jou! Daarnaast verzorgt jouw toekomstige werkgever diverse trainingen, om jou zoveel mogelijk kennis over producten bij te brengen en jij jouw klanten goed te woord kan staan bij vragen. Tot slot zijn er binnen deze grote organisatie genoeg doorgroeimogelijkheden naar andere functies of locaties.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau