Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In de ochtend start je als magazijnmedewerker. Jij bent samen met jouw collega verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande goederen. Jij checkt alle binnenkomende goederen op kwaliteit en houdt het magazijn op orde. Ook houd jij de voorraad bij en pick je orders. 's Middags help je mee met het assembleren van de producten die dit bedrijf verkoopt. Daarnaast houd je contact met de verkoop en binnen- en buitendienst.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een technisch bedrijf dat zich richt op klimaatbeheersing en houdt zich bezig met de verkoop van speciale systemen voor de industriŽle sector. De sfeer onderling is erg goed. Jaarlijks worden er uitjes georganiseerd voor het hele bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau