Luba Uitzendbureau

Productieleider Elektrotechniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Je hebt een centrale functie binnen de organisatie. Als verbindende schakel tussen afdelingen ben jij op de hoogte van alles wat moet worden geproduceerd. Jij weet van nature mensen aan je te binden en te motiveren. Door jouw elektrotechnische kennis en vooruitstrevende werkwijze, zorg je ervoor dat de productie efficiŽnt en optimaal verloopt. Mede dankzij jou ontvangt de klant het gewenste product op het gewenste moment. Je bent op de hoogte van de startende projecten, houdt overzicht over de juiste materialen voor de productie. Jij bent op de hoogte van de levertijden en streeft naar kwaliteit en efficiŽntie. Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring en elektrotechnische kennis hebt van verdeler- en besturingstechniek, elektrotechnische assemblage en kabelconfectie. De aansturing van de complete productie en pre-productie behoren tot jouw verantwoordelijkheid en dit doe jij op enthousiaste en georganiseerde wijze.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is specialist op het gebied van kabelconfectie, assemblage, panelenbouw en systeem integratie. Dagelijks verwerken zij de vele aanvragen, verzoeken en orders van onze klanten en produceren maatwerk. Zij staan voor hoogwaardige kwaliteit en zijn voor diverse technische vraagstukken een meerwaarde voor de klant.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau