Luba Uitzendbureau

Gereedschapsmaker

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Tilburg
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze uitdagende functie houd jij je bezig met het maken van gereedschappen t.b.v. stansen en spuitgieten en soms worden er ook tools geproduceerd voor andere doeleinden. Je gaat het gereedschapsontwerp mede beoordelen en tekeningen en uitbestede gereedschapsonderdelen controleren. Ook ga je gereedschapsonderdelen maken en samenstellen volgens tekening. En dit samen met 30 andere vakbekwame en gezellige collega's!

De werktijden zijn van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 16:30 uur en op vrijdag ben je om 14:30 uur al klaar.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is specialist in het stansen, spuitgieten en assembleren van precisie componenten en het maken van de hiervoor benodigde gereedschappen. De reputatie staat voor kwaliteitsproducten, uitstekende dienstverlening en efficiŽntie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau