Aktiesport B.V.

Jr. Online Category Planner @ Perry & Aktiesport!

 • Vast contract
HBO
 • Noord-Holland
Aalsmeer
17 augustus 2021

Details van de functie

Logo Aktiesport maakt samen met Perry deel uit van Sports Unlimited Retail (SUR) en richten zich beide op de verkoop van Sports & Adventure producten met een lifestyle vertaling. Het zijn twee sterke retailformules die verder gaan, waar andere sportretailers stilstaan! SUR is sinds 1 juli 2021 onderdeel van de Iberian Sports Retail Group. ISRG is ťťn van de belangrijkste en grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje en Portugal onder de naam Sprinter en Sportzone. De JD Sports winkels in Spanje en Portugal vallen eveneens onder ISRG. In totaal heeft ISRG meer dan 6.000 medewerkers. Zowel SUR als ISRG heeft een duidelijke uitgesproken ambitie om de beste te zijn. Samen bundelen we onze krachten om de markt te veroveren! Als organisatie staan wij voor de volgende kernwaarden: klantgericht, resultaatgericht, discipline, samenwerken, luisteren en energie. Daarnaast is diversiteit en gelijkheid in onze organisatie erg belangrijk. Wij geloven dat je pas echt jezelf kan zijn en je talenten optimaal kan benutten zodra je in een veilige omgeving bent en met respect behandeld wordt, ongeacht onze verschillen. Iedereen is welkom in onze winkels, op kantoor, bij onze evenementen en natuurlijk online!
?Because we believe there is only one world, one life and one body that makes you feel fantastic!?
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Functiebeschrijving

Als Jr. Online Category Planner houd jij je bezig met het implementeren en monitoren van prijsstrategieŽn voor de marketplaces. Een ander groot onderdeel van jouw rol is om analyses van de omzetten, markdowns, voorraden en marges te maken, te onderhouden en te bespreken met de rest van het team. Onderstaande verantwoordelijkheden staan standaard op jouw to-do-list:

 • Het signaleren en inspelen op commerciŽle kansen;

 • Onboarden van nieuwe artikelen met de juiste producttekst online zetten;

 • Signaleren en rapporteren van verkoopkansen aan interne stakeholders;

 • CreŽren van verkoopplannen op categorie voor de Partner Program merken;

 • Bij een product lancering support bieden.

Je legt op hierbij de focus op vier verschillende zaken: eigen websites, marketplaces (Amazon/BOL), Partner Program en de screens in onze fysieke winkels. Dit doe je in samenwerking met je collega's van de afdeling Buying & Merchandise, maar je bent ook veel aan het schakelen met de teams van E-commerce. Het is aan jou om hen tijdig te informeren en te betrekking bij de lancering van een nieuw product. Je rapporteert aan de E-merchandise manager en houdt hem regelmatig op de hoogte van de voortgang, je gestelde doelen en ook bij vragen is hij degene waar je bij terecht kan. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, werk je dagelijks met verschillende systemen zoals PFA en Qlik Sense. Daarnaast maak je veel gebruik van het Microsoft Office Pakket, en met name met Excel. Enige ervaring met deze tool komt dus goed van pas!

Functie-eisen

We bieden je een mooie startersfunctie, waarbij je de uitdaging aangaat en de kans krijgt jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je in huis hebt. Natuurlijk kom je te werken in een team met leuke en behulpzame collega's waar je momenteel veel online mee zal schakelen. Wat nog meer?

 • Een bijpassend salaris;

 • 20% personeelskorting bij JD Sports, Perry, Aktiesport en Size?;

 • Fietsenplan;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Online VRIJMIBO's!

Omdat we momenteel veel vanuit huis werken, krijg je een laptop tot je beschikking en kan je gebruik maken van andere diverse thuiswerkfaciliteiten (in bruikleen).

Arbeidsvoorwaarden

Ervaring in de Retail is geen must maar wel een pre. Het is in ieder geval belangrijk dat je affiniteit hebt met deze dynamische wereld. Daarnaast beschik je over of ben je:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de commerciŽle richting, bijvoorbeeld: sport en economie, Retail management etc.;

 • Cijfermatig en analytisch sterk en beschik je over kennis op het gebied van Excel en Microsoft Office pakket;

 • Kennis van ERP pakketten en data analyse platforms, PFA en Qlik Sense zijn een pre

 • Affiniteit met Sport;

 • Fulltime beschikbaar en flexibel tijdens piek momenten in het seizoen.

Daarnaast toon je veel initiatief, ben je leergierig, commercieel, zorgvuldig, flexibel en kun je improviseren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aktiesport B.V.