Luba Uitzendbureau

Teamleider Logistiek

Details van de functie

Logo Over de functie

Als teamleider logistiek kom je te werken in het operationele team. Jij bent er mede verantwoordelijk voor dat de logistieke processen binnen dit bedrijf soepel verlopen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, heb je een breed takenpakket. Zo geef je leiding aan een team van 10 man op de werkvloer. Je instrueert ze, leidt werkoverleggen en controleert of ze hun taken naar wens uitvoeren. Verder bewaak en stem je de goederenstromen af, waardoor je veel contact hebt met andere afdelingen zoals inkoop, verkoop en voorraadbeheer. Je bent actief betrokken bij het opstellen van logistieke procedures en je houdt je bezig met Veiligheid, Arbo, Orde en netheid. Je komt in een twee ploegen te werken. De ochtenddienst is van 06:00 tot 15:00 uur en de avondploeg is van 15:00 tot 00:00 uur.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is één van de grootste leveranciers op het gebied van feestartikelen. Dit is zeker merkbaar in de sfeer van je team. Iedereen is vriendelijk naar elkaar en houdt van een grapje op zijn tijd. Als er maar doorgewerkt wordt!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau