Luba Uitzendbureau

Storter

  • Vacature
  • Noord-Holland
Zaandam
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De werkzaamheden bestaan uit boterblokken van 25 kilo storten. Dit begint met het karton uitpakken, blokken kantelen, plastic los snijden en in de stort schuiven. Tijdens je werkzaamheden staat er een lekker muziekje op en als het zonnetje schijnt heb jij de perfecte werkdag! Ook zijn er wel eens momenten dat je op de heftruck rijdt om de boter klaar te zetten en het overgebleven plastic op te ruimen.

Over het bedrijf

Eetbare oliŽn en vetten zijn al sinds 1752 het veelzijdige werkgebied van jouw toekomstige werkgever in Zaandam. Met meer dan twee-en-een-halve eeuw ervaring kennen zij de voedingsmiddelenindustrie van binnenuit. Ze hebben een compleet nieuw hoogwaardig pand verbouwd die volledig is ingericht naar de strenge eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Voeg daarbij de klantgerichte en kwaliteitsbewuste houding van de medewerkers en het zal duidelijk zijn dat dit bedrijf een hoogwaardige partner is voor ondernemingen bij opslag, voorraadbeheer van eetbare oliŽn en vetten, eventueel aangevuld met het smelten, bewerken, verrijken en deodoriseren. Daarnaast zijn de milieubewuste tankcleaning en de eigen weegbrug belangrijke complementaire diensten.

Niet lullen maar poetsen, is het Zaanse motto.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau