Luba Uitzendbureau

Inpakker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Oostzaan
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker inpakker slagerij zal jij veel samenwerken met collega's en zorg je ervoor dat de producten netjes worden verpakt en verzendklaar worden gemaakt. Daarnaast controleer je de verpakte producten nauwkeurig, hierbij zorg je ervoor dat de werkplaats schoon blijft. Je maakt er als team een mooie dag van, een plek waar jouw inzet bijdraagt aan de groei van het bedrijf.

Over het bedrijf

1940, het jaar waar het allemaal begon. Startend als melkboer langs de deuren in de Jordaan en uiteindelijk via het leveren van snacks in de jaren zeventig uitgegroeid tot een totaalleverancier met een ongekend hoog servicegehalte. Als bezorggroothandel bedienen zij de volle breedte van de horeca in Noord-Holland. Zo hebben ze een eigen slagerij, afdeling groente & fruit, zuivel, droge kruidenierswaren, vis en nog veel meer. Alles wat een horecaondernemer wenst ligt in de schappen. Daarnaast zijn ze 24 uur, 7 dagen per week beschikbaar en elke klant heeft zijn eigen vertegenwoordiger.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau