Luba Uitzendbureau

Procesoperator

Details van de functie

Logo Over de functie

Als procesoperator op de Azijn Brouwerij ben jij samen met een klein hecht team verantwoordelijk voor de productie van diverse soorten azijn. Niet alleen ben je bezig met het instellen van de juiste recepten die nodig zijn om een soort azijn te maken. Je controleert het geautomatiseerde azijnproces en grijpt in waar nodig. Je voert analyses uit, waaronder het bepalen van de zuursterkte en het alcoholgehalte. Bij eventuele storingen bewaar je het overzicht en maak je weloverwogen beslissingen zodat de kwaliteit van het brouwproces gewaarborgd blijft.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een groot bedrijf in Heerhugowaard. Ze zijn bekend van azijn, siropen en reinigingsartikelen. Het is van origine een familiebedrijf en deze waarden zijn nog steeds merkbaar in het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau