Luba Uitzendbureau

Operator voedingsmiddelen

  • Vacature
  • Noord-Holland
Hoorn
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt rond 07:00 aan en in de kantine pak je een bakkie koffie. Je staat even lekker met je collega's te babbelen en bereidt je voor op de dag. Als operator ben jij een belangrijke schakel in het waarborgen van de hoge kwaliteit van de producten die dit bedrijf produceert. Samen met een team van 5 mensen hou jij bezig met het klaarzetten van ingrediŽnten, het afstellen van machines en zorgen dat het proces goed verloopt. Samen met het team draag je bij aan verbeterprocessen en het behalen van de productiedoelstellingen. Het is van belang dat je tijdens het uitvoeren van je taken altijd de kwaliteit en veiligheid blijft waarborgen.

Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer]

Over het bedrijf

Bakken is de lust en het leven van de klanten van jouw nieuwe werkgever. Jouw nieuwe werkgever zorgt ervoor dat er binnen heel Europa bakproducten geleverd worden. Alles wordt volgens eigen recept gemaakt in dit groeiende bedrijf, waar nu ongeveer 50 mensen werkzaam zijn. Ben jij de volgende?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau