Luba Uitzendbureau

Operator Afdeling Extrusie

  • Vacature
  • Noord-Holland
Edam
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze productieomgeving worden er flexibele folie verpakkingen geproduceerd die naar iedere behoefte kan worden voorzien. De worden naar behoefte van de klant voorzien van bedrukking en andere specifieke wensen die een klant heeft. Deze functie is heel divers en omdat je veel hebt om te leren is deze functie opgedeeld in drie categorieŽn.

Als allround basis operator ben je algeheel inzetbaar over de hele productielijn. Wat dit zo leuk maakt is dat je van begin tot het eind verantwoordelijk bent voor de hele lijn. Denk hierbij aan het afmeten van de grondstoffen die je nodig hebt. In deze productieomgeving worden er flexibele folie verpakkingen geproduceerd die naar iedere behoefte kan worden voorzien. De worden naar behoefte van de klant voorzien van bedrukking en andere specifieke wensen die een klant heeft.

Als extruder ben jij bezig met het blazen van folie. Je bent hierbij specifiek verantwoordelijk voor: Het gebruik van de juiste grondstoffen, de optimale snelheid en het in en afstellen van de extrusiemachines, de kwaliteit van het folie en de controles van processen en product.

Als drukker ben je vooral bezig met het in-line bedrukken van de folie. Voor deze rol als operator heb je weer andere verantwoordelijkheden. Hier zal je bezig zijn met het gebruik van de juiste inkten, Het optimaal in en afstellen van de bedrukkingsmachines, de drukkwaliteit van de folie en het controleren van de processen van het product.
Zoals je kan lezen valt er genoeg te leren in alle drie de categorieŽn. Daarom is dit als beginnend operator een perfecte functie om in te starten.

Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer]

Over het bedrijf

Een producent van zware kunststof zakken (25kg en meer) voor uiteenlopende markten zoals polymerenindustrie, chemische industrie, bouw, zaagsel, .Het bedrijf bestaat ruim 130 jaar en is onderdeel van een grote groep: een toonaangevende groep kunststof producerende bedrijven met 6 fabrieken in Nederland en 600 medewerkers. De plant waar jij komt te werken bestaat uit ongeveer 130 mensen, waarvan een grote groep al een mooie langer carriŤre binnen de organisatie hebben doorgemaakt. Het bedrijf investeert in haar mensen zodat zowel mens als organisatie steeds toekomstbestendig blijft.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau