Luba Uitzendbureau

Kaasmaker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Winkel
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat leren hoe je als kaasmaker op ambachtelijke wijze met moderne apparatuur kaas maakt. Wanneer je volledig bent ingewerkt, ben je verantwoordelijk voor je eigen kazen van begin tot eind en weet je precies hoe dit proces bijgestuurd moet worden om de kaas precies zo te krijgen zoals jij dat wil. Bij binnenkomst controleer jij de melk waarna je precies weet welke toevoegingen jij moet doen om de lekkerste kaas te maken. Je komt te werken binnen een hecht team waar binnen een 2 ploegendienst wordt gewerkt en jullie gaan voornamelijk kruidenkazen met de beste ingrediŽnten maken.

Over het bedrijf

Een ambachtelijk familiebedrijf dat grote groei doormaakt. Er wordt een compleet nieuwe fabriek gebouwd waarbij er meer vakmannen nodig zijn. Jij gaat als operator / kaasmaker de kneepjes van het vak leren. Door een persoonlijk inwerkproces leer je het product kennen en leer je werken met alle machines die ervoor nodig zijn om deze kazen te maken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau