Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw dag in dit magazijn is erg afwisselend. Zo ben je voornamelijk bezig met orderpicken, maar je gaat ook heftruck rijden. Hiervoor heb jij natuurlijk wel een geldig certificaat nodig. Via Luba kan je eventueel een opfriscursus volgen. Daarnaast ga je orders verwerken in het WMS-systeem en het op orde houden van het magazijn. En je gaat de vrachtwagens laden en lossen zodat jij en het gehele team door kunnen gaan met werken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een technische dienstverlener en is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Dit bedrijf ontwikkelt en levert verschillende componenten en systemen voor de elektro- en energietechniek. Het logistieke team kenmerkt zich door een gezellig, maar hardwerkend team.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau