Luba Uitzendbureau

Operator bij Mosadex

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Leiden
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij jouw toekomstige werkgever zorg jij ervoor dat het werkproces op rolletjes blijft lopen. Er wordt gewerkt met een robot. Deze robot zorgt, aan de hand van recepten, dat de medicijnen op basis van dat recept bij elkaar worden gezocht.

Jij gaat er voor zorgen dat problemen worden opgelost. Denk hierbij aan verkeerde aantallen of dubbel bestelde orders. Daarnaast kan het zijn dat orders verkeerd verdeeld zijn. Deze orders gaan in quarantaine en jij zorgt ervoor dat ze alsnog uitgeleverd kunnen worden. Ook zorg je ervoor dat de parameters van de robot worden aangepast en dat er nieuwe artikelen worden toegevoegd in het systeem.

Omdat dit onderdeel van de organisatie in een opstartende fase is vind je het niet erg om andere werkzaamheden op te pakken. Zo leer je de organisatie goed kennen!

Over het bedrijf

Dagelijks biedt Mosadex optimale zorg en diensten aan meer dan 800 aangesloten zelfstandige apotheken, 475 Service Apotheken, 250 zorginstellingen, 300 drogisterijen en meer dan 11 miljoen (zorg-)consumenten in Nederland. Door de juiste mix van kennis, ervaring en samenwerking is Mosadex de gids bij het leveren van preventieve, veilige en effectieve (farmaceutische) zorg.

De sfeer bij dit bedrijf kenmerkt zich door professionaliteit, gemotiveerde collega's en een respectvolle omgang met elkaar. Je houdt samen pauze in de kantine en een keer per jaar is er een personeelsfeest.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau