Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Honselersdijk
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Op maandag, woensdag en vrijdag ?s start je 's morgens om 6.30 uur bij ?de fabriek?. Samen met je collega?s zorg je ervoor dat alle ingekochte bloemen uit het fust gehaald worden. Je zorgt ervoor dat de bloemen in de juiste verkoopeenheid verpakt worden en in hun nieuwe ''jasje'' in de voorraadkrat komen. Deze voorraadkratten zet jij vervolgens weer op de juiste plek in de koelcel. Om 13.00 uur na een lekker bakkie op het dakterras, ga je verder bij de orderpick. Hier help je mee met het gereedmaken van de klantbestellingen door middel van ons ?Pick by Voice? systeem (een headset wat volledig op jouw stem en handelingen is ingesteld). Om +/- 17.00 uur ga je naar het ?Logistiek Centrum?. Je werkdag zit er bijna op! Hier help je mee met het stapelen van de kratten op klantcode en locatie. Vervolgens zorg je dat de gestapelde kratten in de vrachtwagen geladen worden. Wanneer alle kratten ingeladen zijn kunnen de vrachtwagens gaan rijden en zit jouw dag erop! Dankzij jou worden de bloemen die jij in de krat geplaatst hebt, door de Duitse bloemist gebruikt voor bruiloften, rouwwerk en de mooiste creaties!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is één van de grootste leveranciers van sierteelt aan de Duitse markt! Met zo'n 150 medewerkers werken ze van s'ochtends vroeg tot s'avonds laat om alles op tijd de deur uit te laten gaan zodat de bloemen de volgende dag vers in Duitsland geleverd kunnen worden. De locatie waar je komt te werken heeft 2 verdiepingen met verschillende afdelingen, waaronder het hoofdkantoor, waar je samen met je collega's aan de slag gaat. De pauzes zijn gezamenlijk in de grote kantine. Hier kun je altijd wel terecht voor iets lekkers! Dit bedrijf is ontzettend aan het groeien en verwachten in de komende jaren een nog groter gebied in Duitsland te kunnen leveren. Dat betekent natuurlijk ook weer meer kansen voor jou, want ze staan te springen om ambitieuze collega's!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau