Luba Uitzendbureau

Orderpicker- Nacht

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Voorschoten
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Hoe ziet je werknacht eruit? Om 00:00 uur start jij en loop je de eerste orders. Deze moeten snel nog even klaargezet worden, want ze moeten over een paar uur weg. Wanneer de groenteboer het dock inrijdt los je de eerste 32 pallets groente en maak je ze klaar voor de juiste rit. Jij zorgt ervoor dat de goederen goed worden gestapeld. De laatste pallets worden samengevoegd en de vrachtwagens worden geladen. Wanneer de eigen vrachtwagens zijn vertrokken ga jij alvast aan de slag om binnenkomende goederen op de juiste plek in het magazijn te zetten. De medewerkers van de dagdienst zijn ook binnen. Je werkt nog even mee en ook dan zit jouw dag erop.

Om alles even op een rijtje te zetten: je voert alle voorkomende werkzaamheden uit in het magazijn (ontvangst goederen, orderverwerking, eindcontrole etc.), je behandelt manco?s of beschadigingen, je telt en controleert de voorraad op first in-first out, je werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 00:00 uur tot 09:00 uur. Daarnaast werk je in een gekoelde omgeving! Koeling +3 graden, vriezer -18 graden.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft een groot distributiecentrum in Voorschoten. Er werkt een hechte club waar jij binnenkort onderdeel vanuit kan gaan maken! Je werkt in de kou, uiteraard word je daarop gekleed.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau