Luba Uitzendbureau

Bouwkundig tekenaar

Details van de functie

Logo Over de functie

Als bouwkundig tekenaar ga jij de bouwtekeningen creŽeren. Je gaat langs bij de klanten om alles in te meten en zorgt er vervolgens voor dat dit vertaald wordt in een concept ontwerp. Je bent betrokken vanaf het ontwerpproces t/m de uitvoering. Dit gaat zowel om grote complexe aanbouwunits als om wat kleinere aanbouwunits. Je gaat dit doen met de software Archicad/Tekla. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband, weet duidelijk te communiceren en je bent goed in het stellen van de juiste prioriteiten.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een specialist in het maken van prefab aanbouwen. Binnen 5 dagen heeft de klant een complete aanbouw aan het huis staan, dus service staat hoog in het vaandel. Dit bedrijf is gevestigd in Zwanenburg.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau