Luba Uitzendbureau

Allround montagemedewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround montagemedewerker sta je samen met jouw collega's in de fabriek om aanbouwen voor huizen te maken. Deze worden vooraf geproduceerd en vervolgens gaan ze naar de klant om ge´nstalleerd te worden. Jij gaat alle losse elementen van de aanbouw samenvoegen zodat er uiteindelijk een complete aanbouw klaarstaat om de deur uit te gaan. Hierbij kun je ook denken aan het monteren van de kozijnen en stenen, maar ook de bekleding aan de binnenkant. Daarnaast ga je de installaties zoals elektra monteren. Als de aanbouw klaar is, meld je dit direct zodat deze zo snel mogelijk geleverd kan worden bij de klant.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een specialist in prefab bouwoplossingen voor woningen. Ze maken aanbouwen voor huizen die vooraf in een fabriek geproduceerd wordt. Dit gebeurt bijna allemaal in de werkplaats in Zwanenburg.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau