Luba Uitzendbureau

Monteur kozijnen

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Udenhout
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In de ochtend om 07.00 uur start jouw dag. Samen met jouw collega ga jij met de auto op pad naar de klant. Wat ga je dan allemaal doen? Je gaat bestaande kozijnen verwijderen, nieuwe kozijnen klaarzetten en je gaat deze nieuwe kozijnen waterpas en netjes monteren. Tevens ga je gas- en ventilatieroosters plaatsen. Je zorgt dat ramen en deuren en andere profielen worden afgesteld. Vensterbanken breng je binnen aan. Ook hou jij je bezig met het aanbrengen van eventuele rolluiken en/of screens. Indien nodig ga jij ook vitrage op het glas aanbrengen. Daarnaast is het belangrijk dat jij jouw werkplek schoonhoudt. Jouw werkdag is vaak rond 16.00 uur klaar, maar mocht het werk nog niet af zijn dan kan het voorkomen dat je daarom langer doorwerkt. Dit moet voor jou geen probleem zijn.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een echt familiebedrijf waar kwaliteit voorop staat. Zij zijn gespecialiseerd in kozijnrenovatie en met name in kunststof kozijnen, Met een hoop ervaren krachten en lange dienstverbanden kom jij te werken binnen een hecht team waar je genoeg kan leren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau